Το χαμόγελο σας δεν είναι τόσο θαυμάσιο όσο θα θέλατε?

Κατηγορία: Άρθρα Γράφτηκε από τον/την Smile Clinic / May 2, 2024

Λύσεις κάθε 4- 6 μήνες κάνουμε τακτικά

καθαρισμό δοντιών αφαιρούμε την πέτρα και τις χρωστικές, καθημερινά καλή στοματική φροντίδα βούρτσισμα 2-3 φορές την ημέρα.
Ώμος αποχρωματισμός των δοντιών προκαλείτε με τη φυσική γήρανση ενός ατόμου. Όσο περισσότερο χρησιμοποιούμε τα δόντια μας, τόσο περισσότερο χάνουμε το λευκό τους χρώμα. Το κιτρίνισμα των δοντιών μπορεί επίσης να προκληθεί από την κατανάλωση ροφημάτων όπως του καφέ, τσάι και τροφών που έχουν χρωστικές. Όπως είναι αναμενόμενο, οι καπνιστές είναι επίσης επιρρεπής στον αποχρωματισμό των δοντιών, διότι η νικοτίνη που περιέχει το τσιγάρο κολλάει στα δόντια και προκαλεί τον αποχρωματισμό τους.
Ένα ωραίο και φωτεινό χαμόγελο σε κάνει να αισθάνεσαι νεότερος και ομορφότερος και είναι λογικό διότι οι αισθητικοί λένε ότι το 70% της ομορφιάς του προσώπου εξαρτάται από την στοματική και την περιστοματική περιοχή.
Για την βελτίωση του χρώματος των δοντιών προτείνονται διάφοροι τρόποι επεμβατικοί ή μη επεμβατικοί. Η λεύκανση των δοντιών είναι μια ελάχιστη επεμβατική λύση για την βελτίωση του χρώματος των δοντιών. Με την βοήθεια αυτής της τεχνικής δεν θίγεται η ακεραιότητα των σκληρών οδοντικών ιστών.

Thank for sharing!

Ο συντάκτης